parquing centre conductora

Abonaments: treu el màxim partit a l’hora d’aparcar

Si preveieu que fareu un ús habitual de les nostres instal·lacions, o necessiteu un espai on poder deixar el vostre vehicle de manera habitual, a Pàrquing Centre Olot hem ideat diverses modalitats d’abonaments mensuals que s’adapten al que més us convingui, segons les vostres rutines, per poder arribar al centre d’Olot i estacionar de seguida. Estalvieu i aparqueu amb facilitat!

  • 24 hores, de dilluns a diumenge. Amb aquesta opció, podreu aparcar sempre que ho necessiteu.
  • Matins, de les 7.30 a les 15.30 h, de dilluns a divendres o bé de dilluns a divendres més cap de setmana (dissabte i diumenge 24 h). En cas que residiu fora d’Olot i hagueu de desplaçar-vos-hi perquè hi treballeu o hi feu gestions al llarg de la setmana, us aconsellem aquest abonament.
  • Tardes, de les 15 a les 23 h, de dilluns a divendres o bé de dilluns a divendres més cap de setmana (dissabte i diumenge 24 h). Treballeu a Olot a les tardes o hi veniu a fer encàrrecs havent dinat? Amb aquesta tarifa podreu deixar el cotxe sense complicacions.
  • Nits, de les 20 h a les 9 h, de dilluns a divendres o bé de dilluns a divendres més cap de setmana (dissabte i diumenge 24 h). Si viviu a Olot i treballeu fora de la ciutat, aquest és el vostre abonament: zero maldecaps per aparcar després de la jornada laboral.
  • Caps de setmana, de les 21 h de divendres a les 21 h de diumenge. L’opció ideal si veniu a fer una breu escapada per gaudir dels múltiples encants de les terres volcàniques de la Garrotxa.
  • Mercat setmanal, dilluns de 6 a 15 h. Comenceu la setmana anant al mercat d’Olot amb la confiança que podreu estacionar el vostre vehicle de manera fàcil i còmoda.
  • Moto, de dilluns a diumenge, 24 h. També disposem d’un abonament per a aquells que us desplaceu sobre dues rodes.

L’alta a qualsevol abonament té un cost de 5 euros i requereix el dipòsit d’una fiança pel valor d’una mensualitat del tipus que escolliu.