parquingcentreolot

El vostre aparcament al bell mig d’Olot

Pàrquing Centre Olot us ho posa fàcil perquè us desplaceu per la ciutat sense haver-vos de preocupar per l’aparcament. Les nostres instal·lacions es troben al passeig Bisbe Guillamet, al cor de la capital de la Garrotxa. Tant si veniu per motius laborals, a fer la compra, per oci o perquè voleu deixar el vehicle en un espai segur  i cèntric, hi serem sempre que us calgui: tenim obert les 24 hores del dia els 365 dies de l’any.

A Pàrquing Centre Olot tenim en compte la diversitat de perfils dels usuaris i per això us oferim múltiples modalitats i facilitats en els nostres serveis.

  • Si heu de venir per una estona, però amb certa regularitat, podeu demanar les targetes moneder de 5, 10 o 15 hores. Comprant i carregant la targeta moneder accedireu a descomptes i a hores d’aparcament de regal!

 

  • Si preveieu que haureu de passar uns dies a la zona, us recomanem que adquiriu la vostra plaça d’aparcament en prevenda per a 2, 8 i 15 dies.

 

  • Si en fareu un ús regular, disposem d’abonaments mensuals de diferents tipus, ja siguin per a tota la setmana, només laborables, per franges horàries i per a motocicletes.

 

  • D’altra banda, disposem de places per a cotxes adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Així mateix, us donem la possibilitat de carregar el vostre vehicle elèctric gràcies a l’energia que subministra Bassols Energia.

 

En definitiva, a Pàrquing Centre Olot procurem respondre a les vostres necessitats perquè pugueu estacionar el vostre vehicle en les condicions que us siguin més avantatjoses i, així, estalvieu temps i diners.