Regal per als visitants de la Garrotxa!

casa solà morales olot

Regal per als visitants de la Garrotxa!

Si teniu pensat visitar la Garrotxa i us allotgeu a la nostra comarca, esteu de sort: Pàrquing Centre Olot us regala mitja hora d’aparcament a les nostres instal·lacions, situades al rovell de l’ou de la ciutat, al passeig Ramon Guillamet. Volem ser el vostre punt de partida per a la descoberta de tots els racons de la capital de la terra volcànica, i per això us ho posem ben fàcil perquè arribeu, aparqueu al centre i comenceu a explorar i a gaudir de la ciutat.

Disposem de places àmplies per a l’estacionament, places adaptades per a persones discapacitades i amb mobilitat reduïda i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, a més d’oferir diversos tipus de descomptes amb les targetes moneder i la prevenda.

Podeu demanar el vostre tiquet per a la mitja hora d’aparcament gratuït si pernocteu en un d’aquests 54 establiments garrotxins:

La Vall de Bianya: Hotel La Ferreria, Can Xai, Can Solá, El Callís, La torre de Sant Pere Despuig, L’Esquirol, Mas Prat, Mas Puigdevall i Càmping Vall de Bianya.

La Vall d’en Bas: Hotel Vall d’en Bas, Fonda Barris, Can Piqué, Can Riera, El Ferrés, Mas el Barber, Mas Garganta i Mas Rubió.

Les Planes d’Hostoles: Hotel Can Garay, El Bosqueró, El Mirador i Càmping L’Alguer.

Les Preses: Can Morera Apartaments, Hostal Vertisol i Càmping Natura.

Mieres: Cal Carreter i Mas Planella.

Montagut i Oix: Hostal de la Rovira, Can Pei i Mas Pineda.

Olot: Hotel Riu Fluvià, Hotel Borrell, Hotel Can Blanc, Hotel la Perla, Hotel l’Estació, Els Amolls, Les Cols Pavellons, Apartaments Verd Natura, Aparthotel Can Morera i Càmping Les Tries.

Ridaura: El Molí de la Plana.

Sant Feliu de Pallerols: La Badia i La Rectoria de Sant Miquel de Pineda.

Sant Joan Les Fonts: Cal Xicot i Mas Colom.

Santa Pau: Hotel Cal Sastre, Can Menció, Mas Can Batlle, Mas Cantallops, Mas el Carrer, Mas Prat de la Plaça i Càmping Ecològic Lava.

Tortellà: Hotel Alta Garrotxa.

Vall de Bianya: Can Torrotes- L’Aulina – II i Mas El Guitart.


Foto: Casa Solà-Morales d’Olot. Font: Web Turisme Olot